Home > Over ons

Over ons

Hallo allemaal! Wij zijn Ramon en Lisa, oprichters van Little Green Steps en trotse ouders van twee jonge kinderen. Wij vinden het belangrijk om op een bewuste en duurzame manier te leven. Hiermee proberen we onze impact op de wereld te minimaliseren, zodat die ook leefbaar blijft voor onze kinderen en volgende generaties. Een paar jaar geleden zijn we daarom ook al bezig geweest met het opzetten van een plasticvrije online supermarkt VerPot.

Als ouders weten we als geen ander hoe druk het kan zijn om een gezin met jonge kinderen te runnen en tegelijkertijd ook nog bezig te zijn met duurzaamheid. Door tijdgebrek en vermoeidheid wil het gemak nog wel eens winnen van de betere, duurzamere keuze.

Wij geloven dat kleine stappen grote veranderingen kunnen veroorzaken. Daarom zijn we altijd op zoek naar tips en inspiratie om ons als gezin te helpen elke dag een stapje duurzamer te leven. 

Familiefoto

Jaar samen

Kinderen

Katten

Artikelen

Familiefoto Little Green Steps

Onze missie

Duurzaam leven makkelijker maken voor ouders met jonge kinderen

In ons streven om niet alleen onze eigen impact te minimaliseren maar ook een positieve impact op de wereld te hebben, zijn we Little Green Steps gestart.

Door onze tips en inspiratie voor een duurzaam gezinsleven met andere jonge ouders te delen, hopen we onze impact te vermenigvuldigen.

Hiermee willen we jou inspireren en het weer iets makkelijker te maken om bewuste en duurzame keuzes te maken. En het mooie van alles is dat we onze kinderen kunnen betrekken bij deze levensstijl, zodat ze zich bewust worden van de impact die we hebben op de planeet en de rol die we kunnen spelen bij het behoud ervan.

Bij Little Green Steps geloven we dat elke stap telt, en daarom willen we je aanmoedigen om samen met ons kleine stapjes te zetten in de richting van een duurzamere toekomst. We bieden praktische informatie en inspirerende verhalen, zodat jij en je gezin op een leuke en toegankelijke manier kunnen bijdragen aan een groenere wereld.

Ramon & Lisa

Ps: wij zijn zelf net begonnen aan deze groene ontdekkingstocht, dus laat het vooral weten als je suggesties hebt.